Нардеп Паламарчук спростував інформацію про причетність до вбивства Гандзюк

Нардеп Паламарчук спростував інформацію про причетність до вбивства Гандзюк
Нардеп Микола Паламарчук

Раніше активісти заявили, що гроші за напад на Гандзюк офіційному «замовнику» Торбіну передавав помічник Паламарчука

Народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Микола Паламарчук заявив, що не має жодного відношення до нападу на громадську активістку Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє прес-служба партії.

«Чи мав я відносини з Катериною Гандзюк? Ні не мав. Чи були у нас конфлікти? Ні, не було. Чи був у мене мотив бажати їй зла? Звісно, ні. Чи засуджую я цей злочин? Авжеж! І точно не маю до нього жодного відношення, – заявив Микола Паламарчук. – Крім того ж, в цьому матеріалі написали нісенітницю про те, ніби я є «смотрящим» за Херсонською областю. Повна маячня!».

Раніше активісти на сторінці «Хто замовив Катю Гандзюк?» у Facebook повідомили, що посередник між виконавцями злочину та замовником - Ігор Павловський.

«Раніше судимий. Кличка «Собака». Дуже любить розповідати про своє кримінальне минуле. Павловський - колишній офіційний помічник депутата від Партії Регіонів Самойленка. Колишній неофіційний помічник депутата від Партії регіонів Журавка. Журавко зараз в ДНР. Павловський - офіційний помічник народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука. Паламарачук - вічний смотрящий по темам МВС в Херсонській області. Банда Торбіна останні пів року до нападу працювала на Павловського, виконувала його доручення. Саме Павловський передавав грошові кошти за вбивство Каті керівнику групи виконавців - Торбіну», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Павловський передав гроші від замовника.

«Так, ми знаємо, хто дав кошти Павловському. І ми знаємо, що Павловський був готовий здавати замовника. Відразу після арешту банди виконавців, Павловський чекав зі своїм адвокатом на арешт. Але арештовувати вищі ланки замовних вбивств не в традиціях нашого МВС та ГПУ. Павловський домовився», - підкреслили активісти.

Нагадаємо, у неділю, 4 листопада, стало відомо про смерть активістки Катерини Гандзюк, на яку 21 липня у Херсоні було скоєно напад із застосуванням сірчаної кислоти.

Нардеп Антон Геращенко заявив, що організатору вбивства Гандзюк «світить» довічне, якщо він не здасть замовника.

Президент Петро Порошенко висловив співчуття рідним Гандзюк.

Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства Йоганнес Ган вимагає знайти винних у вбивстві активістки. США закликали українську владу притягнути до відповідальності винних у смерті Гандзюк.

Поліція перекваліфікувала напад на Гандзюк як закінчене умисне вбивство. Голова Національної поліції Сергій Князєв заявив, що очікує від заарештованих організаторів смертельного нападу на Гандзюк відомостей стосовно його замовників.

Нагадаємо, напад на активістку Гандзюк стався у Херсоні 31 липня. Як відомо, сірчана кислота обпекла 40% тіла Гандзюк. Їй зробили більше десяти операцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: