«Метінвест» додатково обладнає 220 кисневих точок в чотирьох медичних закладах Маріуполя

«Метінвест» додатково обладнає 220 кисневих точок в чотирьох медичних закладах Маріуполя
Роботи по підключенню обладнання для додаткової подачі кисню вже ведуться

На будівництво нових кисневих постів компанія направила 17 млн грн

Маріупольські підприємства групи «Метінвест» обладнають прямою подачею кисню 220 ліжок в чотирьох медичних установах міста для більш ефективного лікування пацієнтів з коронавірусною інфекцією.

«Кількість хворих Covid-19 і потребують лікування в стаціонарі, на жаль, зростає. І металурги в черговий раз не залишилися в стороні і допомагають Маріуполю боротися з пандемією. У максимально стислі терміни ми обладнаємо додаткові кисневі точки в лікарнях міста, без яких неможливо швидке і ефективне лікування», – зазначив генеральний директор меткомбінату« Азовсталь »Енвер Цкітішвілі.

Роботи по підключенню обладнання для додаткової подачі кисню вже ведуться. До кінця жовтня в міській лікарні №4 імені Мацука до 41 обладнаному ліжку додадуться ще 90 точок подачі кисню в трьох відділеннях.

Роботи по підключенню обладнання для додаткової подачі кисню вже ведутьсяРоботи по підключенню обладнання для додаткової подачі кисню вже ведуться

У міській лікарні №9 обладнають 90 нових кисневих точок і всього їх тут стане 112. У Маріупольській міській лікарні №1 приєднають до кисню 40 ліжок для лікування легеневих захворювань.

Після закінчення монтажних робіт, в маріупольських медустановах буде 323 ліжка з підключеними кисневими точками, а меткомбінат імені Ілліча буде подавати лікарням кисень в необхідному обсязі до закінчення пандемії.

«Ми робимо все можливе, щоб допомогти лікарям рятувати життя людей. Не тільки обладнаємо нові кисневі точки, але і забезпечуємо лікарні життєво необхідним киснем в повному обсязі. Я вірю, що спільними зусиллями бізнесу і міста вдасться стримати поширення Covid-19 і забезпечити якісне лікування хворих», – підкреслив генеральний директор меткомбінату імені Ілліча Тарас Шевченко.

Відзначимо, в березні група «Метінвест» інвестувала 7 млн грн в облаштування точок забезпечення киснем і проведення нових киснепроводах в трьох медустановах Маріуполя – в міських лікарнях №4 і №9, а також інфекційному відділенні лікарні швидкої медичної допомоги (ЛШМД).

Нагадаємо, що Київ виділив ще 30 млн грн на засоби захисту для медиків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: