Окупанти обстріляли дитсадок і житловий будинок на Донбасі

Окупанти обстріляли дитсадок і житловий будинок на Донбасі
Кулі пошкодили віконні рами у садочку та житловому будинку селища Чермалик

Голова сільради Чермалика заявив, що з боку непідконтрольної території з позицій окупантів обстріляли їхнє селище

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації  заявляє про обстріл окупантами дитячого садка і житлових будинків селища Чермалик Донецької області. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Facebook.

Як зазначається, окупанти обстріляли будинки мирних жителів і дитячий садок селища Чермалик Донецької області вздовж лінії розмежування.  

Зокрема, голова сільради селища Чермалик заявив, що з боку непідконтрольної території з позицій окупантів здійснений обстріл їхнього селища.

Незабаром спостерігачі української сторони СЦКК на місці обстрілу з'ясували, що вночі окупанти з напряму Набережне зробили обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик Волноваського району.

 «Під час проведення фотофіксації були відзначені пошкодження будівлі функціонуючого дитячого садка «Сонечко» за адресою вул. Миру, 21а. Зокрема, вранці 22 січня завідуюча дитячим закладом виявила кульовий отвір у віконній рамі і внутрішній стіні ігрової кімнати. Спостерігачі СЦКК з'ясували, що пошкодження були нанесені кулею калібру 7,62 мм, що знайшли на підлозі кімнати», - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією СЦКК, в сусідньому житловому будинку №21, за повідомленнями господарів двох квартир, також зафіксовані пошкодження віконного скла, рами вікна і підвіконня, що з’явилися внаслідок потрапляння кулі калібру 7,62 мм.

«Під час обстрілів дитячого садка і житлових будинків ніхто не постраждав. Факт і обставини обстрілу знайшли своє підтвердження і в щоденному звіті СММ ОБСЄ, опублікованому 23.01.2019 року», - додали в СЦКК.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: