Поліція затримала викрадача немовляти із пологового центру на Полтавщині (фото)

Поліція затримала викрадача немовляти із пологового центру на Полтавщині (фото)
Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину
фото: пресслужба поліції

За скоєне 25-річному викрадачу тепер загрожує провести за ґратами від 5 до 10 років

Новонароджену дитину із перинатального центру на Полтавщині викрала трансгендерна людина. Наразі викрадача затримано. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

У поліції відзначають, що камери спостереження показували, що з великим пакунком із закладу виходила жінка. Але оперативники встановили, що зловмисником був трансгендерний чоловік.

«Свій вчинок затриманий пояснює тим, що дуже хотів дитину, яку ніколи б не зміг народити, тому вдався до злочину. З дитиною все добре, правоохоронці повернули малюка матері до перинатального центру», – зазначив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов.

Поліція затримала викрадача немовляти із пологового центру на Полтавщині (фото) фото 1

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, здійснюється досудове розслідування кримінальних проваджень, відкритих за частиною 3 статті 146 та частиною 2 статті 367 (викрадення малолітньої та службова недбалість, що спричинили тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Слідчі поліції готують клопотання щодо повідомлення фігуранту про підозру та обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.

Поліція затримала викрадача немовляти із пологового центру на Полтавщині (фото) фото 2

За скоєне 25-річному викрадачу тепер загрожує провести за ґратами від 5 до 10 років.

Нагадаємо, 14 липня до поліції Кременчука надійшло повідомлення від жінки, що у неї з післяпологової кімнати перинатального центру зникло 4-денне немовля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: