Порносайт, посилання на який знайшли у підручнику з української мови, заблокували

Порносайт, посилання на який знайшли у підручнику з української мови, заблокували
Некоректне посилання можна знайти на 189 сторінці під текстом про шкільну форму.
Фото: з відкритих джерел

Осіб, які вирішили нанести публічну шкоду українській освіті, поліція продовжує шукати

Правоохоронці заблокували порносайт, посилання на який знайшли у підручнику з української мови для учнів 10 класу. Про це повідомив автор книжки Олександр Авраменко на своїй сторінці у Facebook.

«Друзі, проблему з посиланням на порносайт вирішено: його вже заблоковано. Висловлюю вдячність заступникові міністра внутрішніх справ Антонові Геращенку», – написав Авраменко.

Своєю чергою, Геращенко у Facebook повідомив, що осіб, які вирішили нанести публічну шкоду українській освіті, поліція продовжує шукати.

«Вони заволоділи web-доменом на який було посилання в посібнику авторства Олександра Авраменка, і навмисно, заради хайпу та скандалу, розмістили за цим посиланням порносайт. Після цього в соціальних мережах була розгорнута добре спланована кампанія по дискредитації Олександра та в його особі всієї української шкільної освіти», – написав Геращенко.

Нагадаємо, у підручнику з української мови для 10 класу авторства відомого мовознавця Олександра Авраменка знайшли посилання на сайт з порнографією.

Крім того, після ліквідації більшості старих районів у країні стали вакантними десятки доменних адрес колишніх районних рад та адміністрацій, деякі з яких отримали нових власників та почали використовуватись у протиправних цілях. Зокрема на сайті ліквідованої внаслідок перерайонування Чигиринської РДА зʼявилася реклама наймасштабнішого російського даркнет-ринку з торгівлі наркотиками Hydra.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: