В Чернігові біля пішохідного мосту розстріляли двох людей

В Чернігові біля пішохідного мосту розстріляли двох людей

Двох підозрюваних у вбивстві затримали за участі спецпризначенців загону «КОРД» 

ФОТО: CHERNIHIV-OPERATIVE

Поліція затримала двох підозрюваних, які їхали на автомобілі, що належить вбитим особам

У Чернігові поблизу пішохідного мосту невідомі розстріляли двох людей.

На місці події було виявлено тіла чоловіка та жінки зі слідами насильницької смерті після звернення місцевих мешканців до правоохоронців, повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

«Поліція затримала двох чоловіків, які їхали на автомобілі, що належить вбитим особам. Під час обшуку у них було виявлено та вилучено зброю. Чоловіків затримано в порядку ст.208 КПК, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.289 КК «незаконне заволодіння транспортним засобом» та за ч.2 ст.115 КК «умисне вбивство», – повідомили у поліції.

За вказаними статтями підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з можливою конфіскацією майна чи довічне позбавленням волі.

Тіла загиблих мали вогнепальні поранення: одне – в спину та потилицю, інше – в спину та лоб. Убитим було 30 та 40 років. 

Двоє підозрюваних у вбивстві – 36-річний мешканець села Рудка та 41-річний мешканець Чернігова – були затримані в районі Красного мосту. Вони їхали на автомобілі Chevrolet Lanos, який належав убитим.

У машині поліцейські виявили гранати «Ф-1», два автомати «Калашникова», пістолет «ПМ» із глушником зі свіжим запахом пороху, магазин з набоями і стартовий пістолет.

Нагадаємо, в Солом’янському районі міста Києва ввечері у суботу, 17 серпня 2019 року, сталось жахливе вбивство. Чоловік, попередньо через ревнощі, перерізав горло своїй дружині. Після чого намагався перерізати горло собі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: