Відомий журналіст заявив про зникнення Парасюка

Відомий журналіст заявив про зникнення Парасюка
Володимира Парасюка нема, він зник - розчинився, - Гордон

В інтерв'ю з ексгенпрокурором Шокіним журналіст Гордон підняв питання ролі Парасюка у трагічних подіях Майдану

Відомий журналіст Дмитро Гордон в інтерв’ю з ексгенпрокурором Віктором Шокіним заявив, що активіст Євромайдану і екснародний депутат Володимир Парасюк зник. 

Гордон запитав у Шокіна чи можуть бути правдивими матеріали скандального розслідування одіозних Андрія Портнова та Олени Лукаш, де йдеться про те, що була група людей на чолі з Парасюком і його батьком, які завезли зброю на Майдан і розстрілювали і «Беркут», і «Небесну сотню».

Шокін наголосив, що голослівно говорити не може, треба до кінця все розслідувати. «Проте на мій погляд, багато всього, що сьогодні говорять про Майдан і що раніше не говорили - збігається з моїми відчуттями», - сказав ексгенпрокурор.

За словами Гордона, декілька років тому він робив інтерв’ю з Парасюком і «маючи якісь дані» запитав у нього, чи правду про нього говорять Портнов і Лукаш.

«Парасюк відповів, що це неправда», - сказав Гордон і додав, що знову хотів з ним зв’язатися і знову поставити йому це питання, «проте його нема, він зник - розчинився».

Гордон заявив, що Парасюка не було на Майдані від початку подій, він з’явився лише після укладання домовленості між тодішнім президентом Януковичем і лідерами опозиції. «Угода підписана міністрами іноземних справ Німеччини і Польщі. Представник Росії тоді відмовився підписувати цю угоду. Майдан вже мав розійтися і тут з’являється Парасюк. До цього, як мені говорять слідчі, його на Майдані не було взагалі, бо «пробили» його телефони. Парасюк сказав, що він – сотник і закликав йти до кінця та не укладати перемир’я з Януковичем», - розповів Гордон.

Гордон поцікавився у Шокіна, чи пішли б люди з Майдану, якби Парасюк не закликав йти до кінця і не погоджуватися на перемир’я з Януковичем, на що ексгенпрокурор відповів: «Не відомо, як склалися б обставини, бо ніхто не знає, ким насправді був Парасюк і хто його підтримував під час Майдану».  

 

 

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: