Карасьов: Вихід Ляшка і Тимошенко в другий тур говорить про те що, населення втомилось від імітації реформ і хоче народної політики

Карасьов: Вихід Ляшка і Тимошенко в другий тур говорить про те що, населення втомилось від імітації реформ і хоче народної політики
Юлія Тимошенко і Олег Ляшко

«Так звані політики-ліберали та реформатори остаточно відірвались від реалій України»

Вихід Олега Ляшка і Юлії Тимошенко в другий тур говорить про те, що населення втомилось від імітації реформ і хоче народної політики. Таку заяву зробив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов виданню Kyiv.Press, додавши, що саме народне спрямування цих двох політиків на сьогоднішній день є найбільш затребуваним.

Адже так звані політики-ліберали та реформатори остаточно відірвались від реалій України і більше свого свідомого часу проводять в західних кабінетах, обговорюючи відсотки кредитів та власні політичні перспективи.

«Поява Олега Ляшка на другій сходинці є невипадковою, це насправді лише на одну позицію вище ніж та, яку він зайняв на президентських виборах. А враховуючи динаміку росту та неспадаючий електоральний тренд, лідер радикалів має серйозні шанси на президентських виборах», — підкреслює політик.

«Також варто звернути увагу на те, що практично половина виборців не визначилася. Що дає поле для маневру нових прізвищ, або політиків, які уже сьогодні є в політичній обоймі країни, але поки що не асоціюються із президентськими виборами. Так як не заявляли публічно про свої амбіції», — додав Карасьов.

Раніше повідомлялося, що за результатами опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), якби парламентські вибори відбулися в кінці лютого 2018 року, до Верховної Ради пройшли б представники восьми політичних сил. Більшу підтримку, ніж інші партії, отримала б ВО «Батьківщина» (22,5% серед тих, хто збирається голосувати і визначився). Далі за рівнем підтримки йдуть Радикальна партія Олега Ляшка (13,7%), «Опозиційний блок» (12,4%), партія «За життя» (10,3%), «Громадянська позиція» (9,4%), «Блок Петра Порошенка» (6,6%), «Самопоміч» (6%) і ВО «Свобода» (5,8%). 

Читайте також: Оприлюднені нові сенсаційні рейтинги політиків і партій

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: