Лещенко хоче прийти на шоу Шустера, щоб відповісти на звинувачення

Лещенко хоче прийти на шоу Шустера, щоб відповісти на звинувачення
Сергій Лещенко заявив, що є членом комітету порятунку Савіка Шустера, власником клубної карти Шустера та переможцем премії Шустера
фото: leshchenko.ukraine / Facebook

Лещенко нагадав, що раніше надавав підтримку самому Шустеру, коли у того виникли проблеми з виходом в етер

Колишній журналіст і ексдепутат Сергій Лещенко пропонує Савіку Шустеру надати йому можливість у прямому етері відповісти на звинувачення, що пролунали напередодні на його адресу на каналі Україна-24. З пропозицією про надання йому слова він звернувся через свою сторінку у Facebook.

«Звертаюся до ведучого програми «Свобода слова» Савіка Шустера запросити мене для участі в ефірі цієї п'ятниці для дотримання балансу думок та неупередженості», – заявив Лещенко.

Він також нагадав ведучому програми «Свобода слова», що раніше надавав підтримку самому Шустеру, коли у того виникли проблеми з виходом в етер.

«Як член комітету порятунку Савіка Шустера, власник клубної картки Шустера і переможець премії Шустера за минулі роки маю на це моральне право. А як громадянин України маю юридично гарантоване право на відповідь», – пояснив свою позицію журналіст.

Лещенко також додав, що розраховує на позитивне рішення про свою участь у програмі: «Мої контакти відомі всім у цій редакції. Відмову вважатиму повним нехтуванням базових стандартів журналістики».

До слова, ведуча токшоу «Зворотний відлік» на телеканалі «UA: Перший» Мирослава Барчук заявила про тиск на редакцію програми зі сторони Офісу президента.

За словами Барчук, підлеглі голови Офісу президента Андрія Єрмака звинуватили «Зворотний відлік» у відсутності балансу думок у випуску за 18 жовтня. Однак, зазначає ведуча, депутати від провладної «Слуги народу» не приходять на ефіри, оскільки редакція не виконує вимог Офісу президента.

Натомість Зеленський назвав «хайпом» звинувачення ведучої «UA: Перший» у тиску з Банкової.

Також журналісти розповіли, як Лещенко тисне на опозиційні ЗМІ.

До слова, у вересні народна депутатка звинуватила Зеленського у цензурі. За словами Сюмар, влада боїться критики, любить «теплу ванну» та хоче, аби всі мовчали. А у березні генпрокурорка Венедіктова подала до суду на відому журналістку Яніну Соколову.

Як повідомляв «Главком», заступнику голови фракції «Слуга народу» Миколі Тищенку не сподобалася критика на адресу Офісу Зеленського, яку висловлював з трибуни Верховної Ради колишній «слуга народу», а наразі позафракційний депутат Гео Лерос. Тому він вирішив просто підійти до Лероса та відтягнути його від трибуни. Цей «танок» нардепів зафіксували фотографи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: