Молодь партії Порошенка пікетувала офіс Тимошенко

Молодь партії Порошенка пікетувала офіс Тимошенко
Фото: прес-служба партії «Солідарність»

Близько 20 молодих людей принесли під офіс Юлії Тимошенко символічну газову трубу, щоб нагадати про газові контракти, які Тимошенко підписала з РФ у 2009 році

Активісти громадської організації «Солідарна Молодь» провели акцію з нагоди 10-ї річниці підписання газових контрактів Тимошенко-Путіна. Про це повідомляє прес-служба партії БПП «Солідарність».

У «Солідарній молоді» пояснили, що вважають Юлію Тимошенко винною в тому, що через її угоду, яку вона підписала з тоді прем’єр-міністром Росії Володимиром Путіним, для України була встановлена невигідна ціна на газ, «яка спричинила багаторічну залежність нашого народу від РФ».

b4ca6b81-3f68-4d12-8a05-bcf96c274924-1126x350.

b69da501-4f3c-47d8-9146-a3f98f890116.

Як видно на фото з місця події, близько 20 молодих людей принесли під офіс Юлії Тимошенко символічну газову трубу з написами «Юлі – труба», «Україні – незалежність», а також з прикріпленими фото зустрічі Тимошенко з Путіним десятирічної давності.

«Через контракти Тимошенко-Путіна (2009 року, - ред.) згодом були підписані Харківські угоди, які продовжили базування російського флоту у Криму – і Крим був анексований Росією. Через ці контракти Віктор Янукович відмовився від Угоди про асоціацію з ЄС – і українці вийшли на Революцію гідності. Ми вважаємо, що Тимошенко має нести політичну відповідальність за ці наслідки», – цитує прес-служба голову ГО «Солідарна Молодь» Дінару Габібуллаєву.

Фото: прес-служба «Солідарності»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: