На сайті президента з’явилася петиція з проханням зробити долар США валютою України

На сайті президента з’явилася петиція з проханням зробити долар США валютою України

Долар США - валюта України

Як аргумент ідеї про перехід країни на долар автор вказує нестабільність гривні

На сайті інтернет-представництва президента України Володимира Зеленського зареєстрована петиція з проханням зробити долар національною валютою України.

Ініціатор ідеї розмістив свій документ 7 серпня, під №22/068866-еп, свідчать дані сайту глави держави, повідомляє «112Україна».

«У зв’язку із нестабільністю національної валюти України, просимо провести грошову реформу замінивши національну валюту України гривню на більш стабільну – долар США», – написав у своєму зверненні до Зеленському Сергій Андрощук.

we465y56_01

При переході країни на нову валюту автор петиції акцентує увагу на необхідності проведення перерахунку цін, тарифів, окладів заробітної плати, стипендій, пенсій, коштів на рахунках підприємств, установ та організацій, а також внесків громадян.

Згідно з законом «Про звернення громадян», щоб бути розглянутою, електронна петиція, адресована президенту, парламенту або уряду, має набрати не менше 25 тис. підписів громадян протягом не більше, ніж 3 місяців від дня її публікації.

У петиціях забороняються заклики до повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганди війни, насильства, жорстокості, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, заклики до вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини.

На сайті президента з’явилася петиція про заборону торгівлі ялинками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: