«Надихаюча новина»: Порошенко прокоментував продаж «Джавелінів»

«Надихаюча новина»: Порошенко прокоментував продаж «Джавелінів»

Україна давно чекала на ці ракетні установки і нарешті отримає їх

Президент України Петро Порошенко прокоментував рішення США продавати Україні протитанкові ракети і ракетні установки Javelin на суму 47 мільйонів доларів. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook

«Надихаюча новина з США - Україна отримає те, про що давно говорили, але не підтверджували - «Джавеліни»! Згідно з моїми домовленостями з американським керівництвом та завдяки двопартійній підтримці Конгресу це стає реальністю. Фронт міжнародної оборонної підтримки України відкрито», - заявив президент.

За його словами, ця зброя в руках українських військових стане додатковим стримуючим аргументом проти російської агресії на Донбасі.

«Вдячний Президенту Дональду Трампу та всій команді підтримки України за важливе історичне рішення. Лише єдністю і солідарністю можна зупинити російського агресора та вберегти Вільний Світ від його маніакальних амбіцій», - додав Порошенко.

Раніше повідомлялося, що Держдепартамент США схвалив пропонований продаж Україні протитанкових ракет і ракетних установок Javelin на суму 47 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що ЗСУ вже отримали наказ готуватися до взяття таких комплексів на озброєння.

 «Джавелін» (Javelin) – американський переносний протитанковий ракетний комплекс (ППРК), призначений для ураження бронетехніки, танків, а також БПЛА, вертольотів і гвинтомоторних літаків, що заходять на посадку. Вартість одного комплексу, укомплектованого 6-ма ракетами становить понад мільйон доларів США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: