Порошенко: У мене немає опонентів

Порошенко: У мене немає опонентів
Порошенко: Я – президент, а вони народні депутати
Фото: Главком / Станіслав Груздєв

Президент пояснив, чому у своїй риториці не згадує прізвищ головних конкурентів по майбутніх виборах

Президент Петро Порошенко на підсумковій прес-конференції, що зараз триває у Києві, висловився щодо своїх головних конкурентів на президентських виборах. Порошенко так відповів на питання про те, чому він не згадує у своїх публічних виступах прізвищ Юрія Бойка, Анатолія Гриценка, а особливо Юлії Тимошенко, інформує «Главком».

«Я – президент, а вони народні депутати, або громадські діячі. Я їх опонентами на цей момент на вважаю», - пояснив президент.

Раніше на цій прес-конференції, Порошенко нагадав, що ще не оголошував про свою участь у виборчій кампанії. Він також назвав причину, за якої може бути подовжено воєнний стан і відмінено вибори.

«Моя принципова позиція жоден воєнний стан не перешкоджатиме проведенню виборів. Якщо не буде відкритого вторгнення РФ на територію України за межами ОРДЛО та окупованого Криму, військовий стан не буде продовжено і підготовка до виборів буде продовжена», - зауважив Порошенко.

Нагадаємо, результати опитування соціологічного центру імені Михайла Драгоманова свідчать, що у рейтингу кандидатів у президенти України лідирують лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко (15,1%) та чинний глава держави Петро Порошенко (11,4%).

Нагадаємо, ЦВК повідомила, скільки коштуватимуть президентські вибори.

Як повідомлялося, комік Володимир Зеленський вперше прокоментував свій рейтинг.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: