Яценюк: Медведчук – не агентура, а представник Путіна в Україні

Яценюк: Медведчук – не агентура, а представник Путіна в Україні
Арсеній Яценюк переконаний, що Віктор Медведчук є представником агресора в Україні

Навколо Медведчука об'днуються антиукраїнські сили, переконаний Яценюк

Лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк не виключає реваншу проросійських сил в Україні. Про це він заявив в інтерв’ю Радіо НВ.

Політик наголосив, що наступні парламентські вибори, «можливо, навіть більш важливі, ніж президентські».

«Невідомо, хто буде президентом. В Америці ніхто не знав, що Трамп буде президентом. Бачите, як повернулося. І мало хто сподівався, що буде брекзіт. І я ще десятки можу таких прикладів навести. Тому подивимося, за кого проголосує український народ», - сказав Яценюк.

Водночас, наголосив лідер «Народного фронту», в жодному разі не можна допустити реваншу проросійських сил: «Це моя політична позиція». «Де вони можуть вчинити реванш? Спробують на президентських і точно будуть пробувати робити на парламентських виборах», - підкреслив він.

Зокрема, Яценюк згадав Віктора Медведчука: «Він себе дуже добре почуває в Україні, є безпосередньо не просто агентурою Росії. Це не рука, це не агентура. Це представник Путіна в Україні. Тобто, це представник агресора в Україні. І політична концентрація біля нього – це концентрація антиукраїнських сил».

«Хто буде наступний прем'єр-міністр, який буде склад Кабінету міністрів і яка буде правляча коаліція – буде не менш визначальним, ніж те, хто виграє президентські вибори в 2019 році», - наголосив Яценюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: