Яценюк: ООН попросила Росію припинити брехати

Яценюк: ООН попросила Росію припинити брехати
«Навіть така складна структура, як Всесвітня Організація, ясно каже Москві: «Не брешіть, припиніть нарощувати зброю, забирайтеся геть з України і нарешті заспокойтеся», - підкреслив Яценюк

За словами політика, це прекрасна відповідь на вчорашні репліки Кремля про якісь «провокації» з українського боку»

Генеральна Асамблея ООН схвалила безпрецедентно жорстку резолюцію на підтримку України із вимогою демілітаризації Криму. Про це написав на своїй сторінці у Facebook лідер фракції «Народний фронт» Арсеній Яценюк.

За словами політика, це прекрасна відповідь на вчорашні репліки Кремля про якісь «провокації» з українського боку».

«Російська дипломатія любить вдавати авторитетність. Надуті щоки. Грізні погляди. Якщо треба, то й слово нецензурне. Що казати: високий єфрейторський клас. Учора російську пиху знову збито», - наголосив Арсеній Яценюк.

Лідер фракції «Народний фронт» зазначив, що ухвалений вчора документ продовжує і розвиває корпус міжнародних документів з протидії агресії Росії, що розпочав формувати уряд зі схвалення історичної резолюції Генеральної Асамблеї ООН 24 березня 2014 року.

«Навіть така складна структура, як Всесвітня Організація, ясно каже Москві: «Не брешіть, припиніть нарощувати зброю, забирайтеся геть з України і нарешті заспокойтеся», - підкреслив Яценюк.

Політик висловив вдячність українським дипломатам та всім партнерам України за важливу новину.

«Пам’ятаймо про підтримку тих, хто виступив на користь резолюції. І не забуваймо тих, хто проголосував проти. Їм варто поспівчувати - вони голосували проти себе», - написав Арсеній Яценюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: