Готувати заливну рибу та бульйон з профітролями: НБУ шукає суперкухаря

Готувати заливну рибу та бульйон з профітролями: НБУ шукає суперкухаря
фото: з відкритих джерел

Майбутній кандидат на вакансію кухаря у НБУ повинен мати досвід роботи від 4 до 6 років та середню спеціальну освіту

У Національному банку України вирішили подбати про шлунки своїх співробітників і розшукують професійного кухаря для приготування складних страв. Таку вакансію розміщено на сайті НБУ. 

Зокрема,  у описі вакансії йдеться про те, що кухар потрібен для приготування страв та кулінарних виробів, які «потребують особливо складної кулінарної обробки». Далі навіть перераховано, які ж страви будуть до смаку працівникам НБУ, і що саме має вміти приготувати претендент на вакансію.

Серед страв зокрема: паштет із печінки, кнелі рибні в желе, риба  заливна та фарширована, бульйон з профітролями, уха з різними видами риби, окрошка овочева та м’ясна,  креми, муси, самбуки, солодкі соуси, фрукти та ягоди в сиропі з наповнювачами, тощо.

Майбутній кандидат на вакансію кухаря повинен мати досвід роботи від 4 до 6 років, та середню спеціальну освіту.

 

нбу скрин.jpg (100 KB)

Зі свого боку, центральний банк України обіцяє своєму майбутньому ідеальному кухарю цікаві завдання та нові виклики, можливість для кар'єрного розвитку та отримання унікального досвіду в стабільній та прозорій організації та не більше не менше – «можливість бути дотичним до розвитку країни». Щоправда, як саме кухар водночас готуватиме страви та розвиватиме країну, у фінустанові, на жаль, не пояснюють. 

Нагадаємо, За 2022 рік українські банки скоротили кожне п’яте відділення. Переважно це відбувалося у регіонах, де велися чи наразі ведуться активні бойові дії, а отже, попит на банківські послуги нижчий. 

Читайте також: 

Чи переходитиме Україна на євро? Відповідь НБУ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: