Українці хочуть замінити міністра охорони здоров’я на генератор випадкових рішень

Українці хочуть замінити міністра охорони здоров’я на генератор випадкових рішень
Степанова хочуть замінити генератором випадкових рішень 

Уряду запропонували альтернативний спосіб боротьби з епідемією Covid-19

Українці звернулися до Кабінету міністрів з петицією щодо звільнення міністра охорони здоров’я Максима Степанова і заміни його генератором випадкових рішень на основі нейромережі.

Відповідна петиція розміщена на сайті уряду.

У петиції вказується, що поточна ситуація із захворюваністю на Covid-19 в Україні катастрофічна. Аналогічні заяви робив навіть сам міністр охорони здоров’я. При цьому заходи запобігання епідемії, що вводилися МОЗ, у кращому випадку демонстрували сумнівну ефективність. У гіршому – вони наносили відверту шкоду економіці, суспільству та власне ефективній боротьбі з епідемією.

2_59

«Як характерний приклад можна навести «психологічний карантин» весни 2020 року, коли безглузді заборони на кшталт «не можна відвідувати парки» підірвали довіру до виконавчої влади у сфері охорони здоров’я. Коли наслідком цих заборон стало приблизно таке ставлення з боку населення: «Вони казали, що в парки йти не можна, а потім сказали, що це було просто так, для залякування. Чому я маю вірити, що нинішній карантин – не для залякування?», – йдеться у петиції.

3_30

Станом на 13 грудня петицію підписали 180 осіб з 25000 необхідних. До кінця збору підписів залишилось 59 днів.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: