Місця дислокації російських військових в Україні (інфографіка)

Місця дислокації російських військових в Україні (інфографіка)

Українська розвідка опублікувала місця дислокації підрозділів збройних сил Російської Федерації, які воюють проти української армії

Головне управління розвідки Міністерства оборони України назвало місцезнаходження та ідентифікувало російських військовослужбовців, які воюють проти сил антитерористичної операції на Сході країни.

Так, встановлено, що в окупованих Красному Лучі Луганської області та Донецьку воюють військові 18-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ з Чечні.

«Ідентифікований особовий склад 18 окремої мотострілецької бригади в/ч 27777, пункти дислокації н. п. Ханкала і Калиновська, Чеченська республіка РФ) 58 армії (Владикавказ) Південного військового округу збройних сил Російської Федерації, яка використовується в збройної агресії Росії проти України», – відзначили в розвідці.


Варто зазначити, станом на липень 2016 року на окупованій території Донбасу залишаються 2 ротні тактичні групи 18 окремої мотострілецької бригади ЗС РФ (у Донецьку і Красному Лучі), однак ще одна постійно знаходиться в резерві на полігоні «Кадамовский», розташованому в Ростовській області Росії.

За даними розвідки, обстановка на Донбасі загострюється: ворог зміцнює підрозділи і проводить військові навчання одночасно на 12 полігонах.


Крім того, Росія відчуває високотехнологічні зразки озброєння і військової техніки в реальних бойових умовах на Донбасі.


Також окупанти продовжують вести повітряну розвідку в небі над Україною, використовуючи безпілотники «Орлан-10» і «Форпост».


Російсько-терористичні війська також продовжують порушувати Мінські домовленості, маскуючи заборонену техніку.



Противник регулярно проводить ротацію передових підрозділів, поповнює боєкомплекти і вдосконалює інженерне обладнання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: