Кабмін продовжив спецобов'язки «Нафтогазу» з постачання газу тепловикам на рік

Кабмін продовжив спецобов'язки «Нафтогазу» з постачання газу тепловикам на рік

Уряд своїм рішенням продовжив дію спеціальних зобов'язань НАК «Нафтогаз України» до 1 липня 2020 року

Дія постанови уряду мала завершитися 1 травня

Кабмін продовжив спецобов'язки «Нафтогазу» з постачання газу населенню та виробникам теплової енергії: до 1 липня 2020 - для населення; до 1 травня 2021 - для виробників теплової енергії.

Про це йдеться у постанові уряду від 24 квітня 2020 р. № 303 «Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів України від 19 жовтня 2018 р. № 867».

Так, відповідно до внесених змін до раніше ухваленої постанови про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, передбачаються наступні зобов’язання на AT НАК «Нафтогаз України»:

  • до 1 липня 2020 року продавати природний газ постачальникам природного газу для потреб побутових споживачів, релігійних організацій та державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек».
  • до 1 травня 2021 року постачати природний газ виробникам теплової енергії».

Нагадаємо, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв заявив, що ціни на газ для населення у квітні 2020 року порівняно з початком року впали на 38%, і очікується подальше падіння цін

Коболєв зазначив що тільки у квітні ціна газу для населення впала на 15%.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: