День без поліетилену на каяках: киян запрошують долучитися до прибирання Дніпра

День без поліетилену на каяках: киян запрошують долучитися до прибирання Дніпра

3 липня на річці Дніпро у Києві збиратимуть поліетилен незвичайним способом

3 липня у всьому світі відзначається International Plastic Bag-Free Day (Міжнародний день без пластику). Киян запрошують приєднатися до світової ініціативи та позбирати поліетилен на головній водній артерії Україні – річці Дніпро.

Відбуватиметься це незвичайним способом - на каяках. Про це повідомляється на сторінці заходу у Facebook.

Всіх учасників інструктори каяк-центру професійно навчать цьому цікавому спортивному виду спорту.

«З 10.00 до 12.00 зовсім безкоштовно запрошуємо насолодитися мальовничим краєвидами Дніпра та його островами з користю для природи. Серед учасників буде проведено конкурс по кількості зібраного сміття та власної ефективності», - повідомляють організатори.

Екіпажу, який збере найбільшу кількість сміття, обіцяють подарунки.

Для участі у заході потрібна реєстрація, оскільки кількість учасників обмежена кількістю каяків. Реєстрація у формі https://forms.gle/sfVCxwT1GWrczqRb7. Участь безкоштовна.

Нагадаємо, у рамках Міжнародного дня відмови від поліетиленових пакетів, що проходить 3 липня 2019 року, Управління екології та природних ресурсів Київської міської держадміністрації запрошує всіх небайдужих киян долучитися до всесвітньої акції «День без поліетилену».

Раніше міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак закликав заклади торгівлі та послуг 3 липня - у Міжнародний день відмови від поліетиленових пакетів (International Plastic Bag-Free Day) прожити один день без використання поліетилену. 

Читайте також матеріал «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: