Мешканці київського лівобережжя просять президента врятувати дитячий діагностичний центр

Мешканці київського лівобережжя просять президента врятувати дитячий діагностичний центр
На даний момент центр відправлено на «простій»

Сучасний заклад на вулиці Урлівській знаходиться в передбанкротному стані

Діти з Дарницького та інших районів міста не можуть пройти повноцінне обстеження у вузькопрофільних спеціалістів через ситуацію, що виникла у Київському міському дитячому діагностичному центрі. Про це повідомляє «Апостроф» з посиланням на Facebook-спільноту «Позняки, Осокорки, Харківський».

290320021-03

Зокрема, місцеві мешканці написали звернення до президента Володимира Зеленського з проханням вплинути на ситуацію, яка склалася навколо Дитячого діагностичного центру, розташованого на вулиці Урлівській у Києва.

«На даний момент центр відправлено на «простій», всі фахівці у відпустках без збереження заробітньої плати під тиском керівництва закладу, «не за власним бажанням». В зв’язку з цим, скасовується прийом вузьких спеціалістів», – зазначає автор звернення та додає, що наразі діти не мають можливості повноцінно обстежуватися у таких спеціалістів, як хірург, гінеколог, окуліст, масажист, невролог, психолог, кардіолог, стоматолог и т.п.

Лікарі з центру залякані поведінкою адміністрації, яка постійно погрожує звільненням. Спеціалістам затримують зарплатню, і вони змушені за свій рахунок поповнювати матеріальну базу закладу.

«В центрі було проведено аудит Департаментом охорони здоров’я – де оприлюднені висновки? Виникає питання, що буде далі? Хто може пояснити, що насправді очікує центр і коли лікарі зможуть надавати повноцінно профільні послуги нашим дітям? Тому, просимо долучитися до реабілітації цього центру та змінити керівника центру!», – йдеться у зверненні.

Раніше стало відомо, що лікарні «Укрзалізниці» не підходять для лікування інфікованих коронавірусом через погане забезпечення хворих киснем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: