На Київщині банда рейдерів намагалася захопити приватний будинок

На Київщині банда рейдерів намагалася захопити приватний будинок
Вилучені у зловмисників інструменти

Зловмисники вдерлися до будинку і викинули на вулицю з речами 11-річну доньку власниці будинку

У Києво-Святошинському районі група невідомих осіб вдерлася до приватного будинку, звідки незаконно намагалася виселити родину власників. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

«На спецлінію 102 надійшло повідомлення від жительки Києво-Святошинського району про те, що група людей розбила вікно в її приватному будинку і таким чином, коли жінки не було вдома, проникла всередину. В будинку знаходилася її 11-річна донька. Дівчинку, яка має захворювання серця, зловмисники силоміць викинули з будинку на вулицю разом з речами. Дитину з місця події забрала швидка допомога», - йдеться в повідомленні.

Працівники Києво-Святошинського відділу поліції оперативно відреагували на повідомлення і швидко прибули на місце події. 

«Встановлено, що чоловіки діяли цинічно та зухвало - за підготовленим заздалегідь планом та без жодних законних підстав, адже щодо зазначеного приватного будинку й досі тривають судові спори. Вони мали при собі документи представників приватної охоронної фірми», - інформують у поліції.

Рейдерів затримали на підставі ст. 208 КПК України. Попередня кваліфікація події – розбій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: