На коронавірус протестовано майже 300 киян

На коронавірус протестовано майже 300 киян

У Києві підтверджено три випадки захворювання на коронавірус

Столиця продовжує жити в сурових умовах обмежувальних заходів. Про це сказав мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

Він повідомив, що наразі зроблено тест на коронавірус 291 киянину.

«Робимо тести виключно за рекомендацією лікарів», - зазначив Кличко.

Він нагадав, що за минулу добу зареєстрований ще один випадок зараження на коронавірус. Наразі у Києві три підтверджених випадки захворювання на коронавірус.

Кличко закликав киян, які погано почуваються, не їхати у лікарню, а зетелефонувати своєму сімейному лікарю.

Мер столиці також наголосив, що обмеження у місті «ввели не просто так», ситуація надто серйозна. «Ми всі маємо виграти час, щоб захворіло якнайменше людей», - сказав Кличко.

Як повідомлялося, 19 березня у Києві зафіксований третій випадок захворювання на коронавірус. 

Мер Києва Віталій Кличко розповів, що це 50-річний киянин, який нещодавно відвідував Швейцарію. Спочатку чоловік зробив тест у одному з приватних медичних центрів столиці. Але центр не повідомив про позитивний тест пацієнта ні Міністерство охорони здоров’я, ні Центр громадського здоров’я. Діагноз підтвердила і надала інформацію державним органам України одна з німецьких лабораторій. Зараз пацієнт перебуває вдома.

Прокуратура Києва ініціювала проведення досудового розслідування щодо службових осіб приватної медичної клініки, які не повідомили державні органи України про пацієнта, хворого на коронавірус.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: