Напад на Ощадбанк: поліція не виявила решток вибухових пристроїв (фото)

Напад на Ощадбанк: поліція не виявила решток вибухових пристроїв (фото)
На місці працюють експерти та слідчо-оперативна група
Фото: Нацполіція

У результаті вибуху ніхто не постраждав, пошкоджена будівля

Київські поліцейські встановлюють причини та обставини пожежі у відділенні Ощадбанку вул.. Героїв Севастополя у Солом’янському районі столиці. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«О 3.45 год. у чергову частину надійшла інформація, що по вул. Героїв Севастополя ніби було чути вибух та йде дим. За вказаною адресою прибули рятувальники, патрульні, слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Встановлено, що тут знаходиться одноповерхова будівля, в якій розміщене банківське відділення. У приміщенні пошкоджені вікна та виникла пожежа. У результаті ніхто не постраждав», - йдеться в повідомленні.

За передньою інформацією, пожежа почалася через те, що зловмисники кинули пляшки із запальною сумішшю.

З місця події експерти вилучили обгорілу печатку, жодних решток будь-яких вибухових пристроїв не виявили.

Зі слів свідка, він помітив, як до будівлі підійшли двоє чоловіків у темному одязі і розбили вікно. Після чого чоловік пішов за телефоном, а коли повернувся, їх вже не було.

Крім того, правоохоронці поспілкувалися із працівниками банківського відділення, однак вони навіть припустити не можуть, хто це міг зробити: серйозних конфліктів із клієнтами не було.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 22 червня невідомі кинули вибуховий пристрій в приміщення Ощадбанку. Після детонації злочинці зникли в невідомому напрямку. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: