Ні Covid-паспортам. Співачка, відома в 90-х, вийшла під Кабмін (фото)

Ні Covid-паспортам. Співачка, відома в 90-х, вийшла під Кабмін (фото)
Співачка Валерія Сєрова протестує під будівлею уряду
Фото: Валерія Сєрова/Facebook

Валерія Сєрова виступає проти вакцинації від коронавірусу

Валерія Сєрова, відома в 90-х роках співачка зі сценічним ім'ям «Віола», взяла участь в акції протесту біля Кабінету міністрів проти вакцинації від коронавірусу. Про це вона сама повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Мовчання – золото? Ні! Це мовчазна згода на злочин», – написала Сєрова та оприлюднила фото з акції протесту.

Як видно на фото, акція була не багатолюдна. Всього лише кілька осіб стояло з плакатами, на яких було написано «Скажи ні обов’язковій вакцинації», «Скажи ні Covid-паспортам», «Скажи ні Covid-фашизму» та ін.

Проєкт «Віола» був відомий у 90-х роках минулого століття. Вікторія Сєрова писала тексти та виконувала майже всі пісні, її чоловік Олег Харитонов писав музику, займався аранжуванням та інколи співав. У 1995 році проєкт відмовився від назви «Віола» і Вікторія почала виступати під іменем Валерія Сєрова.

Як повідомлялося, за минулу добу, 20 жовтня, у Києві коронавірус підтверджено у 1192 осіб. Від ускладнень коронавірусу померли 39 осіб.

А кілька днів тому в реанімацію однієї з лікарень Києва надійшли відразу семеро осіб із підробленими сертифікатами про вакцинацію.

Біля будівлі крематорію на Байковому кладовищі в Києві спостерігається велика черга похоронних автобусів. Більшість людей, яких привозять, померли від коронавірусної хвороби або її ускладнень.

22 жовтня Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах «червоної» зони, в яку Київ потрапить днями.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: