Поліція провела карантинний рейд на Центральному залізничному вокзалі (фото, відео)

Поліція провела карантинний рейд на Центральному залізничному вокзалі (фото, відео)

Співробітник санітарно-епідеміологічної служби проводив температурний скринінг громадянам на території вокзалу

Фото: Нацполіція

Правоохоронці провели профілактичні бесіди з громадянами на вокзалі

Столичні поліцейські спільно з представником санітарно-епідеміологічної служби провели профілактичний рейд територією навколо Центрального залізничного вокзалу. Вони роз’яснили громадянам про необхідність дотримання карантинних обмежень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

«Ми роз’яснили, що, перебуваючи у громадських місцях, вони повинні знаходитись у масках або респіраторах, а також дотримуватись визначеної дистанції для запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції», - розповів заступник начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Києві Ігор Бойко.

Під час бесіди поліцейські цікавились, чи не потребують громадяни медичної допомоги, та у разі необхідності пропонували викликати швидку, а співробітник санітарно-епідеміологічної служби проводив температурний скринінг.

Поліція Києва закликає мешканців столиці дотримуватись протиепідеміологічних заходів та нагадує про відповідальність за порушення правил карантину. Відповідно до ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушникам загрожує штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян, а посадовим особам – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних доходів громадян.

Нагадаємо, станом на ранок 7 травня, у Києві підтверджено 1675 випадків Covid-19. За добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 24 особи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: