Столичний офіс Держбюро розслідувань замовив собі ремонт за 78 млн грн

Столичний офіс Держбюро розслідувань замовив собі ремонт за 78 млн грн

Офіс столичного управління ДБР знаходиться на вул. Олени Теліги, 8

Ремонт в офісі управління ДБР у Києві мають зробити до грудня 2020 року

Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у Києві, 13 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «БК КБР» ремонт офісу на вул. Олени Телiги, 8 за 77,59 млн грн. Про це повідомляється у системі ProZorro.

До грудня 2020 року мають капітально відремонтують нежитлову будівлю управління площею 7 162 кв. м. Гарантійний строк становить десять років.

Ціна нинішньої угоди на 9% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 84,95 млн грн.

ТОВ «БК Престиж Союз» і ТОВ «Виробничо-будівельна компанія «Спецпроект» із дещо нижчими цінами відхилили за непідтверджений досвід виконання аналогічного договору.

Дорожчими конкурентами були ТОВ «Аріконс Груп», ТОВ «Подолжилбуд», ТОВ «Респект Спецбуд» і ТОВ «Будівельно-монтажне управління «Енергоюжспецстрой».

Наступна за ціною «Аріконс Груп» скаржилась в АМКУ, що переможець «БК КБР» не приніс підтверджуючі документи щодо користування матеріально-технічною базою та обладнанням. Однак згодом скаржник відкликав скаргу, оскільки «участь у закупівлі по строках потенційного укладення договору та відповідно скарга уже не є актуальними».

Створена в 2016 році столична фірма «БК КБР» належить директору Дмитру Нестеруку з Києва. Усього з 2017 року переможець отримав підрядів на 394,07 млн грн. Зокрема, найбільший підряд на 115 млн грн стосувався реконструкції хірургічного корпусу ДНУ «Центр інноваційних медичних технологій НАН України» в Києві за завищеними цінами.

Крім того, з 2018 року поліція вела кримінальне провадження №12018100040000335 про можливе розкрадання коштів на закупівлі управлінням Дніпровської РДА у «БК КБР» капремонту центральної районної бібліотеки ім. П. Тичини. Роботи нібито тривали, коли акти виконаних робіт вже були підписані, а обсяги і вартість виконаних робіт могли бути завищені на 74 тис. грн. Однак із серпня 2018 року нових ухвал по справі не з’являлося.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: