У Києві побудують багатоповерхівки, де житимуть учасники АТО

У Києві побудують багатоповерхівки, де житимуть учасники АТО
Згідно з планом, у двох будинках буде 1136 квартир

У висотках на проспекті Відрадному частину квартир віддадуть учасникам АТО

У Солом'янському районі Києва планують побудувати два багатоповерхових будинки з об'єктами соціальної інфраструктури. При цьому частина квартир буде призначена для учасників війни на Донбасі. Про це повідомляється на сайті електронних публічних держзакупівель ProZorro.

Відзначається, що замовник КП «Житлоінвестбуд-УКБ» планує побудувати два 20-25-поверхові будинки на проспекті Відрадному, 42. Згідно з планом, в будинках буде 1136 квартир, підземний паркінг вміщатиме 380 машиномісць. Також побудують дитячий садок на 80 місць.

Також вказується, що в цих будинках деяка частина квартир буде призначена для учасників антитерористичної операції на сході України. Але про те, яка кількість квартир передадуть бійцям і на яких умовах, не повідомляється.

На даний момент оголошено тендер на розробку проекту, який переможець конкурсу зобов'язується надати до кінця травня 2019 року. На його створення з міського бюджету виділять 6,5 млн грн. Сам аукціон, де визначиться генпідрядник, відбудеться 11 грудня поточного року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: