Велика вода у Києві: чоловіки ловили рибу просто з машини

Велика вода у Києві: чоловіки ловили рибу просто з машини
Кияни рибалили просто з машини
фото: скріншот із відео

У столиці після сильних злив затопило берегову зону

У Деснянському районі Києва внаслідок підйому води затопило прибережну полосу неподалік парку «Муромець» біля Північного мосту. Через це деякі кияни ловлять рибу просто з частково підтопленої парковки між машинами. Про це повідомили в соціальних мережах. Рівень води в столиці поки продовжує підніматись.

«Київ, рибалка просто з машини», – ідеться в повідомленні.

Увага! На відео є нецензурна лексика!

Нагадаємо, у Києві після сильних злив затопило берегову зону. Через розлив Дніпра під водою опинилися набережні в кількох районах міста. Зокрема, затоплено частину парку «Наталка» в районі набережної від парку до Поштової площі. Також рівень води піднявся біля мосту Метро та нової набережної на лівому березі, неподалік мосту.

Нагадаємо, триває сезонне підняття рівня води в межах річок Дніпро, Десна, Сейм, Прип’ять, Горинь та Західний Буг. Стихія вирує на територіях Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Київської, Рівненської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. На даний час гідрологічна ситуація контрольована. 

У Іванкові Київської області, де у четвер, 13 квітня, через рясні дощі підтопило тимчасову переправу до селища, ситуація наразі лишається напруженою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: