Вночі в Києві горіла багатоповерхівка, рятувальники евакуювали людей

Вночі в Києві горіла багатоповерхівка, рятувальники евакуювали людей
У будинку було сильне задимлення
Фото: ДСНС

Під час гасіння пожежі було врятовано чоловіка та виведено на безпечну відстань трьох осіб

У ніч на понеділок, 15 лютого, сталася пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Полковій, 78 у Подільському районі столиці. Інформація про загорання надійшла до рятувальної служби о 00:50, повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

На місце події прибули рятувальники 7 Державної пожежно-рятувальної частини. Вогнеборці встановили, що загоряння виникло в одній із квартир на першому поверсі на площі 5 кв. м.

О 01:13 пожежу було локалізовано та о 01:18 ліквідовано.

В ході розвідки та гасіння пожежі в квартирі було виявлено потерпілого, якого з ознаками отруєння чадним газом вивели з квартири та передали медикам. Чоловік від госпіталізації відмовився.

На верхніх поверхах утворилось сильне задимлення, тому вогнеборці вивели на свіже повітря трьох осіб.

На місці події було задіяно чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Жертв і постраждалих немає.

Обставини виникнення пожежі встановить слідство.

Як повідомлялося, 13 лютого у Голосіївському районі Києва загорілася багатоповерхівка. Рятувальники на місці евакуювали 16 людей, пожежу вже ліквідовано. Під час гасіння з будинку були евакуйовані на безпечну відстань 16 осіб, п'ятеро з них – діти. З опіками верхніх кінцівок госпіталізовано власника квартири, також була підозра на отруєння продуктами горіння у дівчинки 2015 народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: