Forbes назвав найбагатших жінок Росії

 Forbes назвав найбагатших жінок Росії

Олена Батуріна вдвічі випередила своїх найближчих «переслідувачок» у рейтингу

Президент компанії Inteco Management Олена Батуріна в черговий раз очолила рейтинг найзаможніших жінок Росії за версією журналу Forbes. За інформацією видання, її статки становлять $1,2 млрд.

Як відомо, Олена Батуріна - дружина Юрія Лужкова, який протягом 18 років займав пост мера Москви (з 1992 по 2010 роки).

Батуріна вдвічі випередила своїх найближчих «переслідувачок»: $600 млн складає капітал гендиректора інтернет-магазину Wildberries Тетяни Бакальчук, приватного інвестора і екс-дружини мільярдера Дмитра Риболовлєва Олени Риболовлєвої, а також голови ради директорів «Групи компаній S7» Наталії Філєвої.

Слідом ідуть член ради директорів компанії «Прогрес Капітал» Ольга Бєлявцева, а також приватні інвестори Лідія Михайлова (дружина засновника «Групи Черкізово» Ігоря Бабаєва) і Лілія Ротенберг (дочка мільярдера Аркадія Ротенберга) - у них по $500 млн.

Як зазначає Forbes, в цьому році в рейтинг потрапили п'ять новачків, включаючи Михайлову і Ротенберг. Також вперше в список увійшли дочка Валентина Юмашева, акціонер холдингу En + Поліна Дерипаска ($200 млн і 22-е місце) та Ірина Герасименко, дружина т.в.о. губернатора Приморського краю Олега Кожемяка (капітал в $180 млн приніс їй 24-е місце).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: