Е-декларування: нардеп Льовочкіна та менеджер її фірм «засвітили» оборудку на 30 млн грн

Е-декларування: нардеп Льовочкіна та менеджер її фірм «засвітили» оборудку на 30 млн грн
Народний депутат Юлія Льовочкіна

Депутат вказала, що акції банку у неї купив директор її фірм Олег Миколайович Титаренко

Народний депутат України від Опозиційного блоку Юлія Льовочкіна задекларувала 29,57 млн грн доходу від відчуження цінних паперів та корпоративних прав. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на зміни в майновому стані політика, які задекларовано 16 листопада.

Обранець вказала, що мільйони одержала від громадянина Олега Миколайовича Титаренка.

За даними SMIDA, мільйонний дохід Юлії Льовочкіній принесла продаж 2791 акції (5,79% статутного капіталу) банку «Кліринговий дім». Після цього вона вибула з числа акціонерів фінансової установи, а новим власником її акцій став пан Титаренко.

За даними SMIDAЗа даними SMIDA

За відомостями аналітичного порталу Youcontrol, з квітня 2002 року до грудня 2010 року Олег Титаренко працював директором київського ТОВ «ТОН», яке належить Юлії Льовочкіній.  

У 2006-2012 рр. Титаренко був топ-менеджером банку «Кліринговий дім». А ще цей добродій має закриту базу відпочинку у селі Гнідин Київської області. На території є банно-оздоровчий блок і власне футбольне поле. Місцеві називають маєток не інакше як «баня Львочкіних».

База відпочинку Олега Титаренка розкинулась на ділянці площею 3,75 га, що була передана в оренду, а пізніше продана ТОВ «ТОН». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: