Путін поспішив привітати Саргсяна, проти якого протестували вірмени

 Путін поспішив привітати Саргсяна, проти якого протестували вірмени
Прихильники опозиції на площі Республіки в Єревані, 17 квітня
Фото: Радіо Азатутюн

Президент РФ направив вітальну телеграму і провів телефонну розмову з новопризначеним прем'єр-міністром Вірменії

З ініціативи російської сторони відбулася телефонна розмова президента РФ Володимира Путіна з новопризначеним прем'єр-міністром Республіки Вірменія Сержем Саргсяном.

Про це ввечері 17 квітня повідомила прес-служба Кремля.

«Путін тепло привітав Саргсяна з призначенням на пост глави уряду Вірменії і побажав успіхів на цій високій державній посаді», - говориться у повідомленні.

Відзначається, що співрозмовники підкреслили «важливість подальшого розвитку союзницького партнерства і співпраці в усіх напрямках».

У Кремлі додали, що раніше Путін направив Саргсяну вітальну телеграму.

Нагадаємо, 17 квітня парламент Вірменії схвалив кандидатуру лідера правлячої Республіканської партії Сержа Саргсяна на посаду прем'єр-міністра республіки, незважаючи на багатотисячні акції протесту в країні.  

Демонстранти перекривали вулиці Єревана, протестуючи проти обрання Саргсяна прем’єром, який з 2008 по 2018 роки обіймав посаду президента Вірменії.

Відбулися сутички з правоохоронцями. 16 квітня в Єревані через зіткнення демонстрантів з поліцією госпіталізували 46 людей, 6 з них – правоохоронці. 17 квітня близько 30 учасників протестного руху були доставлені у відділення поліції. 

Читайте також:

Вірменія. Є у революції початок, немає в революції кінця

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: