«Я був близький до смерті»: в Британії жінку вперше засудили за домашнє насильство

 «Я був близький до смерті»: в Британії жінку вперше засудили за домашнє насильство
22-річна британка Джордан Уорт зі своїм хлопцем Алексом Скілом

Суд засудив дівчину до 7,5 років в'язниці

У Британії вперше в історії країни жінку засудили до тюремного ув'язнення за звинуваченням у домашньому насильстві і «примусовому контролі» бойфренда.

Про це повідомляє ВВС.

За результатами розслідування, 22-річна британка Джордан Уорт протягом декількох років знущалася над своїм 22-річним хлопцем Алексом Скілом, який страждає гідроцефалією.

Зазначається, що суд засудив дівчину до 7,5 років в'язниці.

В інтерв'ю британським ЗМІ Скіл розповів, що його дівчина протягом майже чотирьох років принижувала його морально, а також завдавала фізичні травми з використанням ножа і окропу. До кінця цього періоду, за словами хлопця, він виявився на волосок від смерті, схуднувши на 18 кг.

Алекс Скіл розповів, що Джордан наносила йому рани ножем, поливала окропом, забороняла спати з нею в одному ліжку, вирішувала, який одяг йому потрібно носити, забороняла спілкуватися з родичами, знищувала його мобільні телефони і контролювала сторінку у Facebook.

Молодик говорить, що не наважувався розповісти комусь про те, що відбувається у нього вдома. Джордан, в свою чергу, забороняла йому відвідувати лікарів.

Насильство припинилося після того, як під час одного з випадків сусіди викликали поліцію.

Нагадаємо, у суботу, 14 квітня, у трьох містах – Рівному, Одесі та Житомирі люди вийшли на мовчазний протест. Акція під назвою «Малюк, я поруч», спрямована на те, щоб привернути увагу суспільства до домашнього насильства над дітьми.

Також повідомлялося, що у Рівному п’яний дідусь вигнав з дому семирічного онука.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: