Адміністрацію Трампа залишив ще один чиновник

Адміністрацію Трампа залишив ще один чиновник

У відставку з поста заступника радника президента США пішов Себастьян Горка

Заступник радника президента США Себастьян Горка подав у відставку. Про це повідомляє Federalist Newspaper, посилаючись на джерела, знайомі з ситуацією.

Наголошується, що у відвертому листі про відставку експерт з питань національної безпеки і боротьби з тероризмом висловив незадоволення нинішнім станом адміністрації Трампа. Зокрема, Горка заявив, що в Білому домі стали переважати «сили, які не підтримують обіцянки президента».

«В результаті кращий і найбільш ефективний спосіб підтримати Вас, пане президент, робити це за межами Дому народу», - сказав він. У своєму листі Горка також пояснив, що він вірить в обіцянки президентства Трампа, незважаючи на те, що він стурбований його нинішнім керівництвом.

Під час перебування в адміністрації Трампа Горка зосередився на таких питаннях, як протидія братам-мусульманам, криза в Катарі, підтримка зусиль щодо розробки нової довгострокової стратегії національної безпеки та боротьба з економічною війною в Китаї.

Нагадаємо, у середині серпня посаду в адміністрації Трампа втратив Стів Беннон, що до цього очолював його президентську кампанію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: