Адвокат «шпигуна» Пола Вілана вважає, що його підзахисного ввели в оману

Адвокат «шпигуна» Пола Вілана вважає, що його підзахисного ввели в оману
Російський суд відмовився відпустити Пола Вілана під заставу 

Захисник втім не заперечує, що Пол Вілан у РФ отримав секретні дані

Адвокат заарештованого наприкінці грудня 2018 року в Москві колишнього морського піхотинця США Пола Вілана вважає, що його підзахисного ввели в оману. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

За словами Володимира Жеребенкова його підзахисний вважав, коли отримував флеш-накопичувач, що на ньому є не секретна інформація, а дані, які стосуються культурних питань. Мова йде про фотографії Пола Вілана, а також його візит до собору. Проте, як потім виявилося, на флеш-накопичувачі були саме секретні дані.

Сам же обвинувачуваний, як наголосив Жеребенков, не мав можливості перевірити що саме було записано на флеш-накопичувач, оскільки його відразу заарештували. Раніше видання РосБалт повідомляло, що колишній морських піхотинець США отримав повний перелік всіх службовців одного із засекречених відомств в РФ. 

В вівторок суд розглянув запит щодо можливості випустити Пола Вілана під заставу. Проте суд відмовив в даному проханні. В рамках слухань обвинувачений виступив із 15 хвилинною промовою, в якій він повністю заперечив всі обвинувачення, які були висунуті проти нього. Цікаво, що Володимир Жеребенков відмовився уточнити для ЗМІ чи знав сам Пол Вілан людину, яка передала йому флеш-накопичувач.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: