Адвокат Трампа прокоментував скандал щодо зустрічі з Порошенком

Адвокат Трампа прокоментував скандал щодо зустрічі з Порошенком
Руді Джуліані
Фото: AP Photo/Evan Vucci

Джуліані не вірить інформації про проплачену зустріч Трампа і Порошенка

Колишній мер Нью-Йорка Руді Джуліані, який нещодавно ввійшов у команду особистих адвокатів Трампа, прокоментував скандальні заяви про оплату президентом України Петром Порошенком організації зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

Про це пише Business Insider.

Джуліані зазначив, що нічого не знає про виплату адвокату Трампа Майклу Коену за організацію зустрічі двох президентів, про яку повідомила телерадіокомпанія BBC.

Але він додав, що у нього «немає причин не вірити» Коену, який заперечує цю інформацію.

«Платежі можуть бути легко доведені, тому було б нерозумно заперечувати це, якби таке сталося», - сказав Джуліані.

«І він (Коен - прим.ред.) ніколи не реєструвався як іноземний агент. І наскільки я знаю, ніколи не виступав як такий», - додав він.

«Я повинен допустити, що, можливо, було обговорення цього. І ні одна зі сторін не довела справу до кінця», - зазначив він.

Раніше ВВС з посиланням на джерела у Києві заявила, що адвокат президента США Майкл Коен отримав щонайменше 400 тисяч доларів за допомогу в організації першої зустрічі президента України Петра Порошенка та Дональда Трампа у 2017 році.

Оплачували зусилля Коена посередники, які були на боці Порошенка. Налагодження зв’язків із Трампом було доручено колишньому помічнику Порошенка. Той зі свого боку попросив про це українського депутата, ім’я та партію якого не називають.

За повідомленнями обізнаних із ситуацією джерел у Києві, депутат використав особисті контакти у єврейських організаціях у штаті Нью-Йорк, які і привели до адвоката Трампа Майкла Коена.

Ймовірніше за все, Трампу про ці виплати відомо не було.

Адміністрація президента України заперечила інформацію про те, що посередники Петра Порошенка заплатили щонайменше 400 тисяч доларів адвокату Дональда Трампа для організації першої зустрічі двох президентів у 2017 році.

На Банковій вимагатимуть спростування фейкової інформації щодо організації зустрічі з Трампом

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: