Адвокат Тюріна прокоментував звинувачення ГПУ щодо вбивства Вороненкова

Адвокат Тюріна прокоментував звинувачення ГПУ щодо вбивства Вороненкова
Володимир Тюрін з екс-дружиною Марією Максаковою 

Адвокат Тюріна заперечує зв’язки його підзахисного із ФСБ

Підконтрольний ФСБ «злодій в законі» Володимир Тюрін не має відношення до вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Про це заявив його адвокат Сергій Біляк.

За його словами, його підзахисний «ніколи не мав ніяких справ або суперечок з Вороненковим». Більш того, він його «практично і не знав і ніколи не перешкоджав його відносинам з Марією Максаковою».

«Тюрин до цього злочину не має ніякого відношення, а звинувачення на свою адресу вважає маячнею», - заявив адвокат.

Адвокат Тюріна також заперечує зв’язки його підзахисного із ФСБ. При чому, на думку адвоката ймовірного замовника вбивства, за усуненням Вороненкова «стоять українські націоналісти».

Як відомо, сьогодні Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про завершення розслідування вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова і встановлення замовника замаху. 

За його словами, керівництво ФСБ підготувало вбивство Вороненкова для усунення його, як цінного свідка у міжнародних судах проти РФ.

ГПУ оголосить у міжнародний розшук російського «злодія в законі» Володимира Тюріна, якого називають замовником убивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: