Актору Кевіну Спейсі висунули обвинувачення в домаганнях

Актору Кевіну Спейсі висунули обвинувачення в домаганнях
Кевін Спейсі

Прокурори також окремо розглядають твердження про те, що Спейсі в жовтні 2016 року напав і побив чоловіка в Малібу

Американський актор Кевін Спейсі, двічі лауреат премії «Оскар» і зірка телесеріалу «Картковий будиночок», де він грав президента США, 7 січня постане перед судом за звинуваченням у домаганнях до неповнолітнього і побиття. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Інцидент, про який йдеться, стався в ресторані у Нантакеті, штат Массачусетс, в липні 2016 року.

Прокурори також окремо розглядають твердження про те, що Спейсі в жовтні 2016 року напав і побив чоловіка в Малібу, штат Каліфорнія.

Адвокат Спейсі ситуацію наразі не коментував. А сам актор напередодні суду випустив відео «Я скажу відверто», в якому в образі персонажа Френка Андервуда з «Карткового будиночка» говорить: «Звичайно, дехто повірив усьому і просто затамував подих, щоб почути, як я зізнаюся у всьому. Вони просто вмирають, щоб змусити мене заявити, що все сказане правда, і що я отримав те, що заслужив. Але ви не повірите в найгірше без доказів? Ви б не поспішили на суд без фактів, чи не так? Звичайно, я не буду платити за те, що я не зробив».

Нагадаємо, американський актор Кевін Спейсі, який після скандалу із сексуальними домаганнями був звільнений з серіалу «Картковий будинок», записав відеозвернення, яке опублікували на Святвечір.

У ньому Спейсі постав в образі відомого свого героя Френка Андервуда. Відео називається Let me be frank (тут гра слів - frank дослівно перекладається як «Дозвольте мені бути відвертим»).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: