Американські інструктори провели для українських моряків курс з виживання в автономних умовах

Американські інструктори провели для українських моряків курс з виживання в автономних умовах
Теоретичні заняття з курсу

Курс був спрямований на підготовку українських військово-морських авіаторів як інструкторів під час проведення майбутніх міжнародних маневрів

У Військово-морських силах ЗС України завершився курс з евакуації та відновлення особового складу (Personal Recovery) під керівництвом американських фахівців. Захід проводився на базі морської авіаційної бригади українських ВМС в рамках підготовки до проведення українсько-американського навчання «Сі Бриз-2017». Про це інформує прес-центр командування ВМС ЗС України, повідомляє «Главком».

Курс поєднав у собі теоретичні та практичні заняття. Українські військові моряки разом із американськими інструкторами відпрацювали елементи відходу від переслідування противником, переміщення по скелястій місцевості, надання першої медичної допомоги та евакуацію потерпілого, побудову табору і виживання в автономних умовах.

Як повідомив інспектор-льотчик Командування ВМС ЗС України підполковник Анатолій Глиненко, курс був спрямований на підготовку українських військово-морських авіаторів як інструкторів під час проведення майбутніх міжнародних маневрів. У ході занять колеги обмінялися досвідом та набули нових знань за своєю спеціальністю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: