Англійським фанатам наказали не битися

Англійським фанатам наказали не битися
espreso.tv

УЄФА вже погрозив збірній Англії дискваліфікацією, якщо масові заворушення між футбольними фанами триватимуть

Голова футбольної асоціації Англії Мартін Гленн закликав англійських уболівальників сьогодні під час матчу між Англією та Уельсом поводитися розумно і враховувати ситуацію у Франції, де зберігається ризик терористичної загрози, передає ВВС.

«Французька поліція стикається з серйозними загрозами безпеці. Приходьте подивитися гру і повболівати за свою команду, але поводьтеся відповідально і думайте про загальну ситуацію в країні», - сказав пан Гленн.

УЄФА вже погрозив збірній Англії дискваліфікацією, якщо масові заворушення між футбольними фанами триватимуть.

Матч між Англією та Уельсом розпочнеться о 14:00 за лондонським часом (16:00 за Києвом). Уболівальники обох команд прибули в Лілль перед матчем, який пройде в сусідньому Лансі. Влада побоюється нових сутичок між футбольними фанатами.

Нагадаємо, 12 червня сталися сутички за участю футбольних вболівальників. Зокрема, група російських уболівальників чисельністю близько 15 осіб напала на фанатів збірної Англії (близько 100 осіб). Вони у відповідь закидали росіян пляшками, після чого відступили. Вболівальники збірної Росії почали переслідувати англійців, які продовжували кидати в супротивників пляшки.

Під час бійки постраждало 35 осіб. Також у французьких ЗМІ йшлося про те, що в ході заворушень серйозно постраждав один росіянин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: