Антимонопольний комітет оштрафував три дорожні компанії за змову

Антимонопольний комітет оштрафував три дорожні компанії за змову

28 грудня тимчасова адміністративна колегія АМКУ притягнула до відповідальності ТОВ «СК Дорлідер», ТОВ «СК Дорсервіс» і ТОВ «Південьдортех»

Одеське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету розкрило змову при здійсненні закупівель поточного ремонту доріг. Про це заявив голова АМКУ Юрій Терентьєв на своїй Facebook-сторінці.

«Держава витрачає величезні кошти на ремонт доріг. З метою ефективного витрачання коштів закупівля робіт по ремонту доріг відбувається на конкурсній основі. Деякі суб'єкти усувають між собою конкуренцію і отримують державні контракти не прозоро. Одеським обласним територіальним відділенням АМКУ розкрита змова при здійсненні закупівель поточного ремонту доріг в містах Одеса, Чернівці, Миколаїв, Кілія та поточного ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир-Чернівці та авт мобільного дороги державного значення Р-46 Харків-Охтирка», - повідомив він.

За інформацією антимонопольників, 28 грудня тимчасова адміністративна колегія АМКУ притягнула до відповідальності ТОВ «СК Дорлідер», ТОВ «СК Дорсервис» і ТОВ «Південьдортех».

Загальна сума накладених штрафів на ці підприємства склала понад 37 млн грн.

Відзначимо, що ці компанії часто виграють тендери на ремонт доріг в Одеській області. ТОВ «СК Дорлідер» належить Хачико Амірханяну, «СК Дорсервіс» - Едіку Амірханяну і Анджелі Стерницькій, а «Південьдортех» - Гарнику Погосяну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: