Апеляцію підозрюваного у вбивстві Вороненкова знову відхилили

Апеляцію підозрюваного у вбивстві Вороненкова знову відхилили
Ярослава Тарасенка підозрюють у причетності до вбивства Вороненкова

Колегія суддів постановила ухвалу слідчого судді Голосіївського райсуду від 10 серпня залишити без змін

Апеляційний суд Києва знову залишив без змін рішення суду про тримання під вартою до 8 жовтня Ярослава Тарасенка – фігуранта справи про вбивство Дениса Вороненкова.

30 серпня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Києва розглянула апеляційну скаргу захисту Тарасенка на ухвалу слідчого судді Голосіївського райсуду столиці від 10 серпня.

Тоді райсуд задовольнив клопотання слідчого про продовження строку тримання під вартою Тарасенку на 60 днів, тобто до 8 жовтня 2017 року.

Як повідомляє прес-служба Апеляційного суду, колегія суддів постановила ухвалу слідчого судді Голосіївського райсуду від 10 серпня залишити без змін, а апеляцію захисту залишити без задоволення.

Тарасенку інкримінується вчинення злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, тобто умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою, групою осіб.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Нагадаємо, Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва, коли прямував на зустріч з іншим екс-депутатом Держдуми Іллею Пономарьовим. Екс-депутат отримав кулю в шию, дві в обличчя, одну в живіт і помер на місці. Вбивцею Вороненкова виявився 28-річний екс-боєць Нацгвардії Павло Паршов, уродженець Севастополя, який жив у Дніпрі.

Як повідомив заступник голови Національної поліції України - начальник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко, у кримінальному провадженні про вбивство Вороненкова слідчі встановлюють обставини, що передували злочину, підозру наразі нікому не висунули

Читайте також Вбивство «суперсвідка». Як Україна не вберегла Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: