Apple захистила iPhone від злому пристроєм GrayKey

Apple захистила iPhone від злому пристроєм GrayKey

GrayKey не може зламувати пристрої iPhone з операційною системою iOS 12 і вище

Пристрій GrayKey виробництва компанії Grayshift, яким в тому ж числі користуються правоохоронні органи і спецслужби Америки та Британії, відтепер не може зламувати пристрої iPhone з операційною системою iOS 12 чи вище.

Про це повідомляє видання Forbes.

Компанія Grayshift, серед засновників якої є колишній інженер систем безпеки Apple, обіцяла правоохоронним органам країн світу, що технологія GrayKey може підбирати паролі до всіх останніх моделей iPhone. Серед клієнтів компанії — Іміграційна та митна поліція США, Секретна служба США та поліція Великої Британії.

Пристрій підбирав пароль до iPhone, а спеціальна технологія давала йому можливіть обійти обмеження на кількість спроб його ввести.

Проте відтепер GrayKey не може зламувати пристрої iPhone з операційною системою iOS 12 і вище. Водночас пристрій все ще може надати поліції доступ лише до незашифрованих файлів та метаданих (розміри файлів, структура папок, тощо).

Працівник поліції Міннесоти Джон Шервін підтвердив, що GrayKey тепер не дає доступу до заблокованих пристроїв.

Наразі невідомо, у який спосіб Apple вдалося захистися від GrayKey, оскільки ані Apple, ані Greyshift не відповіли на запити журналістів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: