Арештовано екс-прем’єра Шотландії, якого звинувачували в сексуальному насиллі

Арештовано екс-прем’єра Шотландії, якого звинувачували в сексуальному насиллі
У серпні минулого року поліція Шотландії заявила, що Салмонд звинувачується в насильницьких діях сексуального характеру відносно двох співробітників адміністрації

Раніше звинувачення проти Салмонда стосувалися інцидентів, що сталися у грудні 2013 року

Британська поліція арештувала колишнього лідера шотландських націоналістів Алекса Салмонда, який був прем'єр-міністром Шотландії з 2007 по 2014 рік.

Зазначається, що Салмонд з'явиться в суді в четвер. За якими звинуваченнями заарештовано політика, наразі влада не повідомила.

У серпні минулого року поліція Шотландії заявила, що Салмонд звинувачується в насильницьких діях сексуального характеру відносно двох співробітників адміністрації. Правоохоронці тоді відмовилися відповідати на питання, чи проводять кримінальне розслідування.

Салмонд назвав звинувачення безпідставними та подав до суду на уряд.

За даними Daily Record, звинувачення стосуються інцидентів, що сталися у грудні 2013 року, коли Салмонд обіймав посаду голови уряду Шотландії. За інформацією видання, звинувачення проти нього висунули двоє співробітників (їх стать не уточнюється) офіційної резиденції прем'єр-міністра Шотландії в Единбурзі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: