Ар'єв показав на свіжому прикладі проросійськість ПАРЄ

Ар'єв показав на свіжому прикладі проросійськість ПАРЄ

Бюро ПАРЄ відмовило у проведенні термінових дебатів на гострі теми

Бюро Парламентської асамблеї Ради Європи відмовило у проведенні термінових дебатів на тему отруєння у Солсбері та незаконних виборів в Криму.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook у понеділок, 23 квітня, повідомив народний депутат від БПП Володимир Ар’єв.

«Бюро ПАРЄ голосами лівих і соціалістів відмовило у проведенні термінових дебатів на запит Великобританії, України та інших на тему Солсбері, незаконних виборів в Криму і т.д. Це все на фоні корупційного скандалу в ПАРЄ з фактами хабарництва і неприхованого лоббізму, оприлюдненими вчора, де в негативному контексті згадується багато депутатів із Західної Європи і жоден українець», - написав Ар’єв.

Нардеп зауважив, що схоже, навіть цей скандал «не допоміг деяким колегам відмовитися від дивно сталої проросійської позиції і повернутися до принципів, які покладені в основу Ради Європи».

Нагадаємо, 23 квітня стало відомо, що Парламентська асамблея Ради Європи ухвалить термінову резолюцію через корупційний скандал.

У неділю, 22 квітня, зовнішня слідча група оприлюднила свій звіт, у  якому підтвердила системну корупцію в ПАРЄ. Найближчим часом Асамблея розгляне санкції стосовно депутатів, щодо яких прозвучали звинувачення у корупції з боку Азербайджану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: