Атмосферний фронт північного циклону Pauline принесе в Україну похолодання

Атмосферний фронт північного циклону Pauline принесе в Україну похолодання

Похолодання буде короткочасним і вже з вівторка, якраз на Благовіщення, в Україну прийде справжнє тепло, повітря в середині тижня прогріється до +14+21 градуса

4-5 квітня холодний атмосферний фронт далекого північного циклону Pauline принесе в Україну чергове похолодання. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook.

Синоптик додала, що, на щастя, це похолодання буде короткочасним.

«Вже з вівторка, якраз на Благовіщення, в Україну просто повалить справжнє тепло, повітря в середині тижня прогріється до +14+21 градуса», - зазначила вона.

Синоптик додала, що антициклональний характер погоди втримається, в Україні - ніяких серйозних опадів. «Хіба що завтра, 4-го квітня, атмосферний фронт, про який ми вже згадували, зумовить невеликі періодичні дощі у західних областях та на Харківщині. У неділю до похолодання приєднається рвучкий, до сильного, вітер», - зазначила вона.

У Києві 4-5 квітня також повітря буде свіжим, навіть холодним. Адже нічна температура повітря знижуватиметься до 0-2 градусів морозу, вдень буде не вище +10 градусів. Недільний сильний вітер посилить некомфортні відчуття.

Понеділок виявиться перехідним днем, тобто, тепло лише почне прибувати.

«А ось на Благовіщення вже підуть до нас справжні квітневі градуси, у столиці протягом наступного тижня потепліє до +16+20-ти. Дощам у Києві найближчим часом шансу мало - антициклон», - зазначила Діденко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: