Аваков каже, що не причетний до обшуків у Кернеса, але радіє з них

Аваков каже, що не причетний до обшуків у Кернеса, але радіє з них

Думаю, що обшуки у Кернеса вигідні державі, припустив міністр внутрішніх справ

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що не має відношення до обшуків, проведених сьогодні у мера Харкова Геннадія Кернеса і нардепа Михайла Добкіна. Про це він сказав на брифінгу після презентації реформи ДержНС.

«Божевільних у країні багато», – зазначив міністр, коментуючи слова Кернеса про свою причетність до обшуків.

«Моя думка про Кернеса давно відома, ще впродовж десятиліть, і я думаю, що обшуки у Кернеса вигідні державі. Я, на щастя чи на жаль, не маю до цього жодного відношення, обшуки проводять СБУ і ГПУ. Але в мене є думка, що все, що відбувається під його начальством, має бути добре перевірено», – заявив Аваков.

Як відомо, між Аваковим та Кернесом існує давній конфлікт.

Раніше повідомлялось, що в Харкові силовики провели обшуки в приміщеннях, що належать високопосадовцям. Зокрема, генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що обшуки проводяться у приміщеннях, які належать меру Геннадію Кернесу і матері нардепа Михайла Добкіна.

Про подробиці земельних махінацій Кернеса і Добкіна розповів народний депутат Антон Геращенко. Обшуки проводилися і в міськраді Харкова.

Генпрокурор Юрій Луценко розповів, кому передавало у власність землю керівництво Харкова на чолі з мером Геннадієм Кернесом. Крім того, генпрокурор переконує, що політичної складової в обшуках у Кернеса немає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: