Автомайдан знову навідався до Медведчука. Той обурений таким хуліганством

Автомайдан знову навідався до Медведчука. Той обурений таким хуліганством

У Медведчука вважають, що Автомайдан виконує чиєсь замовлення

Громадський рух «Український вибір - Право народу» обурений нічним інцидентом біля будинку Віктора Медведчука, який влаштували представники «Автомайдану» 13 липня.
Як сказано в заяві прес-служби Руху, сьогодні представники «партії війни», бачачи ефективність роботи лідера «Українського вибору», не гребують нічим, щоб блокувати його роботу, перешкодити поверненню утримуваних осіб, зірвати діалог, який почався в суспільстві, про необхідність переходу до федеративного устрою України і відновлення економічної співпраці з країнами СНД.
«Претензії «автомайданівців», що нібито Медведчук недостатньо робить для звільнення утримуваних осіб, інакше як маячнею і не назвеш. В акції «Автомайдану» на Хрещатику брав участь Геннадій Афанасьєв, переговорами про звільнення якого займався Віктор Медведчук. І активісти не можуть цього не знати. Але ідіотизм подібних заяв не зупиняє «автомайданівців»: жадібність людей, що очевидно отримали замовлення, перемагає совість. І обережність», - ідеться в повідомленні.
У Медведчука впевнені: в «Автомайдану» нічого не змінилося, адже з моменту створення цієї організації «її діяльність супроводжується скандалами, пов'язаними із внутрішніми конфліктами, фінансовими зловживаннями та відвертою маніпуляцією громадською думкою».
«Досить згадати скандал з Булатовим, у викрадення якого сьогодні не вірять уже й самі «автомайданівці», - нагадали в прес-службі.
У русі припускають, що подібна «активність» «Автомайдану», який тривалий час ніяк себе не виявляв, пов'язана з діяльністю «партії війни».
«У хід ідуть усі методи - починаючи від збору підписів депутатами ВР і закінчуючи банальним вуличним хуліганством (мабуть, це межа можливостей «Автомайдану»). Варто нагадати, що незадовго до цього в Одесі представники «Автомайдану» вже проявили себе - заблокували в готелі двох польських сенаторів. Очевидно, що використання цього угруповання має тільки одну мету: створення інформаційних приводів, спрямованих на погіршення сприйняття України за кордоном і розпалювання конфліктів усередині країни. Саме конфлікти, ескалація агресії - основна умова, необхідна «партії війни» для утримання влади шляхом застосування сили, провокацій і залякування», - підкреслили в прес-службі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: