Багатьом турфірмам після безвізу доведеться закритись - експерт

Багатьом турфірмам після безвізу доведеться закритись - експерт
У туристичних фірм, які працюють в сегменті масового туризму, водночас є можливість більшого продажу деяких напрямків

Профільний експерт прогнозує, що турфірми, які переважно займалися торгівлею шенгенськими візами, будуть змушені закритися

Голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів України, президент туристичної компанії «Гамалія» Ігор Голубаха вважає, що багатьом турфірмам в Україні після запровадження безвізового режиму доведеться закритись.

Таку думку експерт висловив в інтерв’ю «Главкому» .

 «Останні кілька років основною діяльністю багатьох турфірм була торгівля шенгенськими візами, але вони були дуже далекі від розуміння, що таке туризм. Багатьом із них тепер доведеться закритися. Ті, хто давно працює на ринку, професійно ставляться до організації поїздок туристів, вони, як працювали, так і працюватимуть. Для них особливо сильних втрат або зменшення доходів від того, що у їх клієнтів з'явилися біометричні паспорти, не буде», - прогнозує Голубаха.

За його словами, для тих, хто працює в сегменті масового туризму, є можливість більшого продажу деяких напрямків.

«Якщо людині треба було за два-три місяці прийти і замовити візу, то зараз вона може прийти, замовити тур і через день уже виїхати», - додав профільний експерт

Нагадаємо, голова Всеукраїнської асоціації туристичних операторів України вважає, що кримчани самі винні, що до них ніхто не їде.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: